Wimperextensions bij VIP Cosmetics in Breda

Wimperextensions zijn niet alleen voor Hollywoodsterren weggelegd. Ook jij kunt langdurig lange en volle (valse) wimpers krijgen. Niet van echt te onderscheiden en verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Mascara en een krultang zijn niet meer nodig!

Een behandeling voor wimperextensions bij VIP Cosmetics in Breda duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna heb je wel een maand plezier van je extensions, ook in de sauna en de regen, zonder dat je eigen wimpers beschadigen. De wimperextensions vallen vervolgens na ongeveer vier weken uit, wanneer je eigen wimpers ook uitvallen. Daarna groeien je eigen wimpers weer opnieuw aan en kun je weer nieuwe nepwimpers laten zetten.

wimpers-voor-na

Wimperextensions vs. valse wimpers

In tegenstelling tot het opplakken van valse wimpers verlengen we bij wimperextensions in Breda ieder afzonderlijk wimperhaartje met een extension volgens de ‘one stroke’ techniek. Voor het mooiste, volle resultaat adviseren wij om er iedere twee tot vier weken extra extensions of nepwimpers bij te laten zetten. Maak direct een afspraak bij VIP Cosmetics!

Facebook

Instagram