Make-up workshop

Zou je je make-up graag professioneler aanbrengen maar weet je gewoon niet hoe? Bij VIP Cosmetics kun je een professionele make-up workshop volgen waarbij je alle tips en trucs leert om de meest schitterende make-up aan te brengen. Ga je voor een basic make-up of de feestelijke variant? Na deze workshop kun je jezelf opmaken voor de juiste gelegenheid.

Een make-up workshop bij VIP Cosmetics is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje of gezellig met vriendinnen! VIP Cosmetics werkt met de nieuwste make-up van Visign en Make-up Studio. Deze verzorgende, longlasting en intensief kleurende make-up is bij professionele visagisten zeer geliefd.

Inhoud make-up workshops:

  • Ontvangst met koffie, thee of frisdrank en een gezonde snack
  • Introductie over wat er behandeld gaat worden tijdens de make-up workshop
  • Uitleg over de make-up die gebruikt gaat worden
  • Uitleg over het reinigen en verzorgen van de huid
  • Stap voor stap krijg je individuele uitleg over alle facetten van het aanbrengen van een perfecte make-up en de kleuren die geschikt zijn voor jou
  • Doornemen tips en trucs om de beste kenmerken van jouw gezicht te accentueren en te corrigeren waar nodig

Duur:
Ongeveer 3 uur

Prijs:
€ 75,00 p.p. (inclusief gebruik materiaal, koffie, thee of frisdrank, trainingsmanual voor thuis en 10% korting op het gehele make-up assortiment)

Voorwaarden:
Make-up workshops zijn voor maximaal vijf personen, voor zowel particulieren als bedrijven, te boeken in de salon van VIP Cosmetics. Wil je met een grotere groep de workshop volgen op locatie? Dan kun je hiervoor een offerte aanvragen.

Voor de voorwaarden, voor data en voor reserveringen van make-up workshops kun je direct contact opnemen met VIP Cosmetics.

Facebook

Instagram