Professionele nagelverzorging in onze nagelstudio in Breda

Bij VIP Cosmetics in Breda vind je alles op het gebied van nagelverzorging. Van French Manicure tot nail art, het is mogelijk in onze nagelstudio in Breda. Ook voor het vijlen van je nagels of een speciale behandeling tegen nagelbijten kun je in onze nagelstudio terecht. Door onze professionele, snelle service neemt een volledige behandeling slechts een uur tijd in beslag.

Gelnagels ook voor medische doeleinden

Gelnagels worden steeds populairder. Ze zijn slijt- en krasvast en hebben een droogtijd van slechts 1 minuut. Bovendien blijven ze tot wel 4 weken zitten! Je hebt de keuze uit 650 verschillende kleuren gellak en zelfs maatwerk is mogelijk. Van natuurlijk of kleur tot French manicure of kunstzinnige nail art. Zo heb je altijd een kleur die bij je outfit past. Glitters en strass, lengte, je kunt het daarbij zo gek maken als je wilt. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze nagelstudio.

Gelnagels zijn in sommige gevallen echter ook voor medische doeleinden geschikt. Zo zorgen ze er tijdens een chemokuur voor dat je nagels niet vervormen of uitvallen. Maar ook wanneer je minder blij bent met je nagels, bijvoorbeeld bij psoriasis of broze nagels, zorgen gelnagels ervoor dat je nagels weer een mooi uiterlijk krijgen en versterkt worden. Vraag aan je zorgverzekeraar of je bij medische klachten een vergoeding krijgt voor de behandeling met gelnagels in Breda.

Facebook

Instagram